Elektrisch verwarmingslint 230v / 12 volt

Uw partner in elektrisch verwarmingslint

Bent u op zoek naar elektrisch verwarmingslint? Neem contact op met Enon Tracingkabel. Wij realiseren graag een tracing lint op maat voor u. Zo hebben wij verwarmingskabels op 230v, maar bieden wij ook oplossingen voor toepassingen waarbij de 230v is omgevormd tot 12 volt. U vindt in ons assortiment bovendien tracing lint in explosieveilige varianten. Neem direct een kijkje in onze collectie elektrisch verwarmingslint voor 230v.

Elektrisch verwarmingslint 230v / 12 volt

Wanneer biedt een elektrisch verwarmingslint uitkomst?

Tracing lint, ook wel bekend als elektrische verwarmingskabels, wordt toegepast om onder andere vaten, machineonderdelen, apparatuur en pijpleidingen vorstvrij te maken of op temperatuur te houden. Voor welk soort verwarmingskabel u kiest, hangt af van waarvoor u deze wilt gebruiken. Wij beschikken over de volgende varianten:

 • Vorstbeveilgingskabels
 • Zelflimiterende verwarmingskabels (tot 200°C)
 • Seriekabels (tot 230°C)
 • Constant vermogen kabels (tot 425°C)
 • Mineraal geïsoleerde kabels (tot ca. 600°C)

Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over welk tracing lint geschikt is voor 230v. Ook als u gebruik maakt van een compacte voeding van 12 volt, helpen wij u graag aan precies die verwarmingskabel waarmee u op een veilige en betrouwbare wijze uw vaten, waterleiding of apparatuur optimaal beschermt tegen bevriezing en temperatuurwisselingen.


  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Voor iedereen een geschikt tracing lint

  Het elektrisch verwarmingslint dat wij aanbieden biedt uitkomst voor zowel particulieren en de zakelijke markt. Zo bieden verschillende verwarmingskabels uit onze collectie oplossingen binnen de utiliteitsbouw, de woningbouw en de industrie. Het enige dat u voor ons tracing lint nodig heeft, is een stopcontact op 230v, beveiligd door een aardlekschakelaar. Maar ook als u beschikt over een omvormer die deze 230v omzet in 12 volt, functioneert ons verwarmingslint perfect. Waar heeft u een verwarmingskabel voor nodig? Wenst u bevriezing van uw waterleiding tegen te gaan? Of heeft u behoefte aan vorstbeveiliging en het op temperatuur houden van uw (dak)goten of tanks? Neem contact met ons op voor maatwerk bestellingen.

  Maak kennis met uw partner in elektrisch verwarmingslint

  Bent u op zoek naar elektrisch tracing lint dat geschikt is voor 230v en/of 12 volt? Neem dan contact op met onze specialisten. Immers, niet al onze producten zijn te verkrijgen via onze webshop. Zo bieden wij maatwerkoplossingen aan die niet direct online aangeboden kunnen worden. Wilt u meer weten over ons assortiment en de toepassingen ervan? U bereikt ons door te bellen naar telefoonnummer 024-6455888. Mailen mag naar inspire@enon.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan het juiste elektrisch verwarmingslint voor uw toepassing op 230v of 12 volt.