Elektrische Tracing

Uw partner in elektrische tracing

Bent u op zoek naar elektrische tracing? Neem dan een kijkje bij Enon Tracingkabel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, leveren en monteren van oplossingen op het gebied van elektrische verwarming. Zo vindt u bij ons kwalitatief hoogstaande elektrische tracingkabels voor een degelijke prijs. Wij bieden verschillende soorten verwarmingskabels en bijbehorende producten aan, zodat u aan ons genoeg heeft als uw partner in elektrische tracing.

elektrische tracing kabel kopen

Wat is tracing precies?

Onder tracing verstaan we het hele pallet elektrische verwarmingskabels. Elektrische verwarmingskabels worden toegepast voor het vorstvrij maken of het op temperatuur houden van onder andere apparatuur, pijpleidingen, machineonderdelen en vaten. Elke toepassing vereist zijn eigen unieke aanpak en een specifiek type verwarmingskabel. Bij ons kunt u terecht voor de volgende elektrische tracing:

 • Vorstbeveilgingskabels
 • Zelflimiterende verwarmingskabels (tot 200°C)
 • Seriekabels (tot 230°C)
 • Constant vermogen kabels (tot 425°C)
 • Mineraal geïsoleerde kabels (tot ca. 600°C)

Daarnaast hebben we verwarmingskabels in explosieveilige uitvoering. Lees direct de informatie aangaande het gebruik, de prijs en de eigenschappen van de tracing die u behoeft.


  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Elk soort tracing beknopt samengevat

  Om u een idee te geven van bovenstaande varianten, geven we van elke soort een beknopte samenvatting. De elektrische vorstbeveiligingskabel is een handige oplossing om, voor een erg lage prijs, bevriezing van uw waterleiding (metaal of kunststof) tegen te gaan. Onze zelflimiterende verwarmingskabel wordt met name toegepast in de industrie en de woning- en utiliteitsbouw, voor vorstbeveiliging en het op temperatuur houden van onder andere leidingen, tanks en (dak)goten. Hetzelfde geldt voor onze constant vermogen verwarmingskabels. Mineraal geïsoleerde verwarmingskabels zijn de meest robuuste verwarmingskabels en zijn daardoor geschikt voor zeer hoge temperaturen.

  Schaf direct de bijpassende producten aan

  Naast dat u bij ons uw benodigde elektrische tracing kunt aanschaffen, bieden wij handige, bijpassende producten aan. Zo leveren wij:

  • Thermostaten
  • Isolatiemateriaal
  • Kabelafwerksets
  • Hittebestendige tape
  • Temperatuurregelaars

  Vraag ons naar meer informatie over welke producten in uw situatie aanbevolen worden. Let wel, de producten in onze webshop maken maar een klein deel uit van ons complete leveringsprogramma. Dit komt omdat voor het overgrote deel van onze producten extra informatie nodig is. Deze producten bieden wij dus aan in onze webshop.

  Bestel uw gewenste elektrische tracing voor een mooie prijs

  Bent u benieuwd naar onze elektrische tracing, de prijs ervan of de specifieke eigenschappen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024-6455888, stuur een mail naar inspire@enon.nl of vul ons online contactformulier in. Wij geven u graag passende informatie en desgewenst advies over onze elektrische tracing.