Tracing leidingen en buizen

Uw partner in tracing

Bent u op zoek naar geschikte tracing voor uw waterleiding, een andere leiding, een buis, uw afvoer of uw sprinklerinstallaties? Neem dan contact op met Enon Tracingkabel. Onze producten zorgen voor een constante temperatuur en bieden bescherming tegen bevriezing. Ons assortiment is beschikbaar voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Ook kunnen wij oplossingen op maat voor u realiseren. En vergeet ook niet meteen handige bijpassende producten te bestellen. U begrijpt, wij zijn uw complete partner als het aankomt op tracing voor uw sprinklerinstallaties, afvoer, buis, waterleiding of andere leiding.

tracing leidingen buizen afvoer sprinklers

Kies de best passende tracing uit

Voor het op temperatuur houden van uw buizen, leidingen, afvoer of sprinklerinstallaties zijn twee soorten tracing zeer geschikt: de vorstbeveiligingskabels en de zelflimiterende verwarmingskabels (tot 200°C). Eerstgenoemde is onze meest voordelige oplossing. Deze verwarmingskabel zorgt ervoor dat bijvoorbeeld uw leiding of buis niet bevriest. Het maakt daarbij niet of uit of waterleiding gemaakt is van kunststof of metaal. Komt de temperatuur onder de +5°C? Dan wordt deze verwarmingskabel automatisch ingeschakeld door de geïntegreerde thermostaat. En omdat deze kabel IPX7 is, mag deze worden ondergedompeld in water. Ideaal dus als tracing voor uw sprinklerinstallaties. Kiest u voor de zelflimiterende verwarmingskabel? Deze variant is ideaal voor een leiding met gemiddelde temperaturen en kan daardoor een legionella besmetting voorkomen.


  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Maatwerk oplossing in tracing

  Wij zorgen er graag voor dat u al na het plaatsen van één bestelling volledig in het bezit bent van een optimale vorstbeveiliging. Daarom bieden wij ook handige bijpassende producten aan in onze webshop. Zo kunt u ook prima bij ons terecht voor:

  • Thermostaten
  • Isolatiemateriaal
  • Kabelafwerksets
  • Hittebestendige tape
  • Temperatuurregelaars

  Heeft u behoefte aan maatwerk tracing voor een buis, afvoer, sprinklerinstallatie of (water)leiding? Neem dan contact met ons op. De producten die wij op maat leveren, kunt u namelijk niet zomaar vanuit onze webshop bestellen. Denk aan onze explosieveilige kabels die op maat ontworpen en gesneden moeten worden. Neem hiervoor contact met ons op. Ook als u advies wenst over welke verwarmingskabels u het beste kunt bestellen, staan wij graag voor u klaar.

  Bestel bij ons de juiste tracing voor uw leiding, buis of afvoer

  Wilt u de temperatuur in uw afvoer, buis, leiding, waterleiding of sprinklerinstallaties op peil houden door middel van tracing? Neem dan contact met ons op voor een verwarmingskabel op maat. U bereikt ons door te bellen naar 024-6455888, te mailen naar inspire@enon.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Voor elke waterleiding, andere leiding, sprinklerinstallatie, buis en afvoer hebben wij de juiste tracing.