Verwarmingskabel met thermostaat

Verwarmingskabel nodig?

Bent u op zoek naar een verwarmingskabel met thermostaat? Plaats dan een bestelling bij Enon Tracingkabel. Wij hebben alles voor de industrie, de utiliteitsbouw en de woningbouw op het gebied van vorstbeveiliging. Wij hebben goedkope verwarmingskabels waar enkel een stopcontact met aardlekschakelaar voor nodig is, maar u kunt ook bij ons terecht voor een explosieveilige variant, die tot wel 600°C aan kan. Weet u nog niet precies welke variant in uw situatie het beste toegepast kan worden? Laat onze specialisten u dan geheel vrijblijvend adviseren. Wij helpen u graag aan de juiste verwarmingskabel, inclusief thermostaat.

verwarmingskabel met thermostaat

Ontdek ons aanbod in verwarmingskabels

Onze vorstbeveiligingskabels zorgen er voor dat bijvoorbeeld uw machineonderdelen, apparaten, afvoer, (dak)goten, sprinklerinstallatie, vaten of pijpleidingen vorstvrij gemaakt worden en op temperatuur blijven. Elke toepassing kent zijn eigen kabel. Bij ons kunt u terecht voor de volgende varianten, waarvan enkele ook explosieveilig zijn:

 • Vorstbeveilgingskabels
 • Zelflimiterende verwarmingskabels (tot 200°C)
 • Seriekabels (tot 230°C)
 • Constant vermogen kabels (tot 425°C)
 • Mineraal geïsoleerde kabels (tot ca. 600°C)

De bijbehorende producten voor deze kabels vindt u ook meteen in onze webshop. Denk aan hittebestendig tape, isolatiemateriaal, kabelafwerksets, temperatuurregelaars en thermostaten. Lees verder om te ontdekken welke thermostaat bij uw gewenste tracing past.


  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Kies uw gewenste thermostaat uit

  Wij zijn graag uw complete partner op het gebied van vorstbeveiliging. Daarom kunt u bij ons niet alleen uw gewenste vorstbeveiligingskabels, maar ook de bijbehorende thermostaat kopen. Wij beschikken over de volgende zes varianten:

  • STAT 040 (0/+40°C)
  • STAT 0120 (0/+120°C)
  • ELTE-2 (0/+200°C)
  • Voelerthermostaat ELTH-A2 (-20/+40°C)
  • Voelerthermostaat ELTH-A3 (+10/+90°C)
  • Ruimtethermostaat ELTH-A4 (-20/+90°C)

  Uiteraard kunt u bij ons ook direct montagesteunen kopen voor het monteren van uw gewenste thermostaat. Vraag ons om advies als u wilt weten welke thermostaat het best bij uw benodigde kabels past.

  Bestel uw gewenste verwarmingskabel en thermostaat

  Weet u nog niet precies welke thermostaat het best bij uw benodigde verwarmingskabel past? Laat ons een oplossing op maat voor u maken. Dat is ook de reden waarom u niet al onze vorstbeveiliging direct vanuit de webshop kunt bestellen. Wij ontvangen graag eerst specifieke informatie van u, zodat wij naar aanleiding daarvan een optimaal passend product op kunnen stellen. Neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 024-6455888, stuur een mail naar inspire@enon.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u graag aan een geschikte verwarmingskabel inclusief bijpassende thermostaat.